Købsinformation

Sådan køber du på Klaravik

1)   Du opretter en køberkonto ved at udfylde formularen. Herefter modtager du inden for 3 minutter dine brugeroplysninger på e-mail. OBS hvis du ikke modtager brugeroplysningerne indenfor 3 minutter så send en mail til info@klaravik.dk hvor kundeservice vil hjælpe dig videre.

2)   Byd på den vare du er interesseret i at købe. Husk at læse informationen, se billederne og video samt eventuelt vedhæftede filer.

3)   Hvis du vinder auktionen, modtager du en faktura. Der går ca. 2 hverdage fra du har vundet auktionen, til du modtager fakturaen.

4)   PayEx (3. parts uafhængig betalingsløsning) registrerer din betaling 2-3 hverdage, efter du har afsendt pengene. Det er IKKE muligt at fremskynde processen ved henvendelse til Klaravik Danmark eller direkte til PayEx. Vi checker betalinger 2 gange dagligt. 

5)   Straks beløbet er registreret, modtager du en betalingskvittering hvor adresse og kontaktperson på materiellet fremgår. OBS betalingskvitteringen kan også hentes ved at logge ind på din køberkonto på følgende måde:

- Gå til www.klaravik.dk

- Log ind som køber

- tryk på min konto

- tryk på mine køb. 

Her har du overblik over alle dine køb og betalingskvitteringer.

Betalingskvitteringen skal du medbringe ved afhentning. 

6)   Ring eller send en mail til den kontaktperson som er angivet på betalingskvitteringen for at aftale afhentning. I modsat fald risikere du at sælger ikke er hjemme eller har mulighed for at hjælpe dig når du ankommer. Vær opmærksom på, at der på selve auktionen kan være angivet en bestemt dag og tidspunkt hvor afhentning skal finde sted.

 

Se i øvrigt vores FAQ som indeholder svar på det meste.

Hvis du ikke finder svar i vores FAQ, er du selvfølgelig velkommen til at skrive til os på info@klaravik.dk eller ringe til kundeservice på telefon 72 20 70 35 

Se i øvrigt også vores købsvilkår

 

1)

 • Spørgsmål?

  Spørgsmål?

  Har du spørgsmål til auktionerne kan Klaravik Danmark kontaktes på info@klaravik.dk
  Du er også altid velkommen til at ringe til receptionen på tlf. +45 72 20 70 35 hvor receptionisterne sidder klar til at finde den rette medarbejder eller tage imod besked.

  se også vores FAQ - der er svar på det meste

 • Transportløsning

  Transportløsning

  Har du som køber behov for hjælp til transport, så se her! Transport af pallegods, maskiner og diverse i DK og udland, kontakt da venligst booking@kurergruppen.dk

 • Behov for finansiering?

  Behov for finansiering?

  Klaravik samarbejder med Jyske Finans. Jyske Finans er et af Danmarks største og mest erfarne finansieringsselskaber, som er ejet af Jyske Bank, og beskæftiger sig bl.a. med finansiering af maskiner og materiel til det danske erhvervsliv. Kontakt Relationship Manager Casper Pedersen på tlf.: 21 41 00 96 eller mail: cpe@jyskefinans.dk og hør om dine muligheder for finansiering.

  Prøv vores online beregner her!