Klaravik samarbejder med Nordisk Logistik Partner
Virksomheden er grundlagt med det for øje, at sikre en professionel afsætning af materiel for vores kunder. Vi har stor erfaring indenfor udlejningsbranchen, håndtering af projektsalg/salg for leasingselskaber og konkursbo samt ordinært overskudssalg. 
Vores største værdi er vores kunder;  vi skal altid sikre at kundens materiel afsættes til den bedst opnåelige pris.

Vore Kompetencer
Alle kan ikke sælge alt. Derfor har vi medarbejdere, der er specialiseret indenfor følgende områder:
- konkurs og transportsegmentet
- entreprenører og byggevirksomheder
- maskinhandlere og importører
- bank, leasing og udlejning

Indenfor andre kompetenceområder henter vi specialistviden udefra.

Vi er specialister indenfor håndtering og salg af materiel. Vi kan afsætte stort set alle former for materiel. Vort konstant voksende netværk af købere i ind- og udland via vores stærke afsætningkanaler giver dig en stor fordel når dit materiel skal sælges. Vi bevæger os typisk i et marked hvor der sælges direkte til en slutkøber og dermed springer vi fordyrende led over i salgsprocessen, til gavn for dig.


Vor erfaring er at vi kan sælge materiel til en væsentligt højere pris end den du normalt selv ville kunne opnå. Dette skyldes at vi i stor udstrækning finder købere i udlandet. Dette betyder også at materiellet forsvinder fra det danske marked og dermed ikke udgør en konkurrencetrussel ved nyinvesteringer hos dig og din virksomhed.


At kunne dokumentere salgsprocessen er vigtigt for os og for dig. Vi har specialiseret os i at kunne dokumentere salget fra A til Z. Vi har et totalsystem der håndterer dette uafhængigt af dit system og som kan integreres med dine rutiner hvis du måtte ønske det. Dette giver tryghed og overblik.


Service og vildighed er vigtigt for os. Vi optimerer præsentation af dit materiel i markedet på en for køber, enkel og realistisk måde. og vi yder service til købere efter et salg. Dermed optimerer vi salgsprisen for dig i det til enhver tid gældende marked.

 • Information omkring auktioner

  Information omkring auktioner


  De fleste auktioner har kontaktoplysninger direkte på auktionen, hvis yderligere information eller besigtigelse ønskes. Er der ikke oplysninger på den enkelte auktion, kan Klaravik Danmark kontaktes. tlf. +45 72 20 70 35 eller på mail. info@klaravik.dk Med venlig hilsen Team Klaravik

 • Transportløsning

  Transportløsning


  Har du som køber behov for hjælp til transport, så se her! Transport af pallegods i DK, kontakt da venligst booking@kurergruppen.dk
  Ved maskintransporter i DK og udland samt pallegods til udlandet, kontakt da venligst info@klaravik.dk

 • Behov for finansiering?

  Behov for finansiering?

  Klaravik samarbejder med Jyske Finans. Jyske Finans er et af Danmarks største og mest erfarne finansieringsselskaber, som er ejet af Jyske Bank, og beskæftiger sig bl.a. med finansiering af maskiner og materiel til det danske erhvervsliv. Kontakt Relationship Manager Casper Pedersen på tlf.: 21 41 00 96 eller mail: cpe@jyskefinans.dk og hør om dine muligheder for finansiering.

  Prøv vores online beregner her!