Hvis Klaravik netauktion

Klaravik Netauktion er en af landets ledende netauktioner, specialiserede på maskiner, værktøj og erhvervskøretøjer.

Vi sælger hundredvis af maskiner, værktøj og erhvervskøretøjer hver uge på vegne af større virksomheder, maskinhandlere, kommuner og finansieringsselskaber. Alle sælgere og deres virksomhed bliver kvalitetssikret af os.

Vores ambition er at flere skal have mulighed for at købe alle de største og stærkeste professionelle maskiner fra landets største maskinejere. Disse produkter har tidligere været opkøbt af landets store maskin-opkøbere. Gennem Klaravik får du nu mulighed for at købe maskinerne direkte fra landets ledende bygge og industrivirksomheder.

Som køber har du altid mulighed for at fortryde dit køb ved afhentning, såfremt varen ikke modsvarer beskrivelsen på auktionen.

Vi tilbyder dig trygge samarbejdspartnere i alle led

Handl trygt og sikkert

PayEx er et autoriseret finansieringsfirma som først og fremmest arbejder med outsourcing af betalingsprocesser. PayEx håndterer Klaravik Netauktions fakturaer og betalinger.

Betaling med Mobilpay

Nu kan du betale med Mobilpay. MobilePay til nr. 50173 (Dansk auktions service / Klaravik) HUSK at notere produktnummer eller faktura nummer, ellers returneres betalingen. Den normale beløbsgrænse på Mobilpay er 15.000kr dagligt.