Markedspladsen for maskiner, værktøj og køretøjer

Klaravik er en af Danmarks førende auktionsvirksomheder. Vi har specialiseret os i maskiner, værktøj og køretøjer, og du finder masser af nye auktioner hver uge.

Klaravik giver virksomheder og private mulighed for at købe brugte maskiner, værktøj og køretøjer nemt, sikkert og til den rigtige pris. Vores mål er at skabe vindere i alle led. Sammen med vores sælgende kunder tilstræber vi hver dag at sikre en fair og seriøs forretningsgang. For vores købere er vi markedspladsen, der aldrig stopper, altid med nye relevante auktioner. Og for samfundet er vores bæredygtige genbrug med til at gøre miljøet en lille smule gladere. Win-win-win, ganske enkelt.

Klaravik Danmark, der blev etableret i 2016, er en del af Klaravik-koncernen, og virksomheden har også aktiviteter i Sverige. I 2022 udgjorde auktionensomsætningen ca. 2,3 mia. kr. I Danmark er der kontorer i både Tølløse og Støvring uden for Aalborg. Derudover er der knap 30 lokale auktionsmæglere i hele landet.

Klaravik Group er også en del af den hollandske auktionsgruppe TBAuctions. Som helhed har koncernen en årlig omsætning på 2,9 mio. genstande, 30 mio. besøg på hjemmesiderne om måneden og beskæftiger lidt over 900 medarbejdere. Gruppen omfatter mærkerne Vavato (BE), Klaravik (DK/SE), Troostwijk (EU), Auksjonen (NO), PS Auction (SE) og BMA (UK), alle med genbrug og cirkularitet i centrum for forretningen.

Hvis du ønsker at blive kunde, kan du gratis oprette en køberkonto. Hvis du er interesseret i at sælge noget hos Klaravik, er du velkommen til at kontakte din lokale auktionsmægler.

VORES NØGLEORD

Tæt på - Tæt på køberne via internnettet og tæt på sælgerne via vores lokale auktionsmæglere. Tæt i betydningen personlig. Tæt i betydningen let at nå. Tæt på handlen, ganske enkelt.

Let - Let for sælgerne at sælge og let for køberne at købe. Vi er nemme at komme i kontakt med og nemme at handle med.

Hurtigt - Det skal gå hurtigt at sælge og købe hos os.

Vi tilbyder dig trygge samarbejdspartnere i alle led

Handl trygt og sikkert

PayEx håndterer Klaraviks fakturaer og betalinger.