At købe

Hvordan betaler jeg?
Når du har vundet en auktion, får du en faktura fra PayEx.
PayEx er et af Nordens største firmaer indenfor betalingsløsninger og anvendes af Klaravik for at dine betalinger skal være sikret. Når du har betalt fakturaen og betalingen er registreret, får du en meddelelse om at du kan hente produktet.
Kan jeg hente mine købte produkter i dag?
Før du kan afhente dit produkt skal 3 betingelser være opfyldt.

1) Din betaling skal være registreret hos PayEX
2) Du har modtaget en betalingskvittering på din e-mail hvilket sker samtidig med at betalingen er registreret hos PayEX. OBS betalingskvitteringen kan også hentes ved at logge ind på din køber-konto, vælge mine køb og finde pdf filen i yderste højre kolonne.
3) Du har truffet aftale med den kontaktperson som står angivet på din betalingskvittering. Det er vigtigt at du kontakter netop den angivne person som kender forholdene på salgsstedet istedet for at ringe til Klaravik Kundeservice. Husk at medbringe betalingskvitteringen ved afhentning.
Hvordan er forløbet når man køber på klaravik.dk
Se hele købsprocessen ved at klikke her
Koster det at handle på Klaravik?
Der tilkommer en fakturaafgift på mindst kr. 152,- ekskl. moms på hver auktion som du vinder.

Skal jeg registrere mig som kunde, inden jeg kan byde?
Ja, alle budgivere skal registrere sit navn og kontaktoplysninger for at kunne byde. Alle oplysninger bliver behandlet fortroligt.
Hvem handler jeg med?
Danmarks virksomheder og kommuner anvender Klaravik til at sælge deres brugte maskiner, biler og værktøj. Klaravik er et mellemled og du handler direkte med sælger. Visse sælgere er anonyme under budgivningen og andre viser sit navn på auktionen.
Kan jeg reklamere over et produkt som jeg har købt på Klaravik?
Som køber har du undersøgningspligt når du henter objektet. Såfremt objektet ikke opfylder beskrivelsen ved afhentning, kan du reklamere over købet.
Kan jeg få finansiering på objektet som jeg købt?
Kontakt din bank og ansøg om leasing. Det er vigtigt at du kontakter Klaravik, såfremt du får en finansieringsaftale, så at vi kan skrive en faktura til din bank eller leasingselskab.
Kan jeg som privatperson købe på Klaravik?
Ja, vælg registrér dig som privatperson, når du registrerer dig som køber.
Kan jeg fortryde mit bud på Klaravik?
Når du har lagt et bud på Klaravik anses det som bindende og du kan derfor ikke fortryde dit bud.
Hvad gør jeg hvis jeg glemt mit brugernavn eller kodeord?
Hvis du har glemt dit kodeord, klikker du på Glemt kodeord. Hvis du har glemt dit brugernavn, beder vi dig kontakte info@klaravik.dk
Er der nogen aldersgrænse for at handle på Klaravik?
Du skal være fyldt 18 år for at handle på Klaravik.
Hvad sker hvis reservationspris ikke opnås?
Såfremt reservationsprisen ikke opnås, forbeholder sælger sig ret til
at godkende højeste bud. I visse tilfælde sker der en forhandling efter auktionen og køberen får besked indenfor 48 timer.
Hvem har dokumenteret salgsobjekterne?
Alle objekter er dokumenteret af Nordisk Logistik Partner eller af sælgers eget tekniske personel.
Hvad er reservationspris?
Reservationspris er den laveste pris som sælgere på Klaravik vil sælge til. Hvis reservationsprisen ikke opnås, vil sælger blive kontaktet for at godkende højeste bud. Klaravik tager ikke imod ordrer hvis reservationsprisen vurderes at være urealistisk eller højere end markedsværdien på objektet.
Sælges objektet inklusiv eller eksklusiv moms?
På hvert objekt står der om prisen angives inklusiv eller eksklusiv moms.
Det er mest personbiler som sælges under ikke-fradragsberettiget moms.
Øvrige biler og øvrige ejendom sælges for det meste eksklusiv moms, da objektet primært henvender sig til erhvervslivet.
Som virksomhed må du selv kontrollere om momsen på det aktuelle objekt er afgiftsberettiget i din virksomhed.
Hvad er autobud?
Autobud er det højeste beløb (maxbud), som du er villig til at give for et objekt og du kan lægge et autobud, når du har logget ind som køber. Klaravik byder automatisk på dine vegne op til det aftalte autobud, men kun hvis det er nødvendigt. Det betyder at du får varen til laveste mulige pris, op til dit autobud. Dit autobud er skjult for øvrige budgivere under auktionen. De ser kun det aktuelt højeste bud der er på objektet. Bemærk dit autobud byder ikke mod reservations prisen, kun mod andre bydere.
Har jeg mulighed for besigtigelse af varen?
De fleste objekter på Klaravik sælges med mulighed for besigtigelse. Book en fremvisning inden så du kan sikre dig at besigtige inden auktionen er afsluttet.
 • Spørgsmål?

  Spørgsmål?

  -
  Har du spørgsmål til auktionerne kan Klaravik Danmark kontaktes på info@klaravik.dk
  Du er også altid velkommen til at ringe til receptionen på tlf. +45 72 20 70 35 hvor receptionisterne sidder klar til at finde den rette medarbejder eller tage imod besked.

  se også vores FAQ - der er svar på det meste

 • Transportløsning

  Transportløsning


  Har du som køber behov for hjælp til transport, så se her! Transport af pallegods, maskiner og diverse i DK og udland, kontakt da venligst booking@kurergruppen.dk

 • Behov for finansiering?

  Behov for finansiering?

  Klaravik samarbejder med Jyske Finans. Jyske Finans er et af Danmarks største og mest erfarne finansieringsselskaber, som er ejet af Jyske Bank, og beskæftiger sig bl.a. med finansiering af maskiner og materiel til det danske erhvervsliv. Kontakt Relationship Manager Casper Pedersen på tlf.: 21 41 00 96 eller mail: cpe@jyskefinans.dk og hør om dine muligheder for finansiering.

  Prøv vores online beregner her!