Sådan fungerer det

Nr. 1 Opret en konto

Når du ønsker at byde på en vare via auktion på Klaravik, registrerer du dig først som køber ved at oprette en konto. Her indtaster du dine kontaktoplysninger. Disse oplysninger er udelukkende til at registrere dit bud på en sikker måde, vi vil aldrig give dine oplysninger til en uautoriseret tredjepart. Det er gratis at oprette en konto på Klaravik.

Vi sender dig en e-mail med dine login-oplysninger, brug disse til at logge ind på klaravik.dk. Når du er logget ind, kan du få adgang til "Min konto", hvor du kan fremover nemt kan se dine aktuelle bud, og de emner, du har købt.

Nr. 2 Finde emner og læg bud

Under fanebladet auktioner, finder du alle de varer, der er på auktion lige nu. Klik på et af emnerne for at se flere detaljer, fotos og tilstandsoplysninger. Hvis du er interesseret i at placere et bud, skal du være logget ind. Du skal indtaste det beløb du ønsker at byde og klik på ”Tilføj dit bud”. Du kan også se, om det bud du lægger, er inklusiv eller eksklusiv moms.

Det koster ikke noget at lægge et bud.

Nr. 3 Budgivning

Klaravik har en helt gennemsigtig budgivning. Det betyder, at alle der besøger klaravik.dk, kan se alle aktuelle bud. Alle registrerede budgivere, kan byde på ethvert tidspunkt af dagen, indtil auktionen slutter. Det fremgår tydeligt for hvert objekt, hvornår auktionen slutter. En auktion slutter på det angivne tidspunkt, og når ingen har lagt et nyt bud i mindst 3 minutter. Hvis nogen lægger et nyt bud før auktionen er afsluttet, forlænges auktionen automatisk med 3 minutter. Det fortsætter indtil ingen har lagt et bud, i mindst 3 minutter. Vi anbefaler ikke, at du venter indtil de sidste sekunder før du placerer et bud. Din computer og din internetforbindelse kan forårsage et forsinket bud og dit bud havde derfor ikke tid til at registrere dig hos os, inden for den relevante periode.

Nr. 4 Budgebyr

Ved hvert køb vil blive pålagt et budgebyr. Hvor stort budgebyret er, vises på hvert objekt. Der vil altid være moms på budgebyret.

Nr. 5 Du er auktionsvinder

Hvis du har det højeste bud når auktionen slutter, har du vundet auktionen. Du vil modtage en e-mail fra Klaravik, der bekræfter dette. Som budgiver er du bundet af dit bud. Dette gælder også hvis dit maksimumbud ikke opnår mindsteprisen. Du modtager en faktura via e-mail fra vores betalingspartner PayEx det pågældende beløb. Fakturaen vil normalt blive sendt aften/nat regnet fra næste arbejdsdag fra tidspunktet for afslutningen af ​​auktionen. Hvis du ikke har modtaget en faktura senest to dage efter auktionen sluttede, bedes du tjekke dit spam-filter og derefter kontakte Klaraviks kundeservice.

En forudsætning for at være budvinder er, at dit maksimumbud har nået mindsteprisen på auktionen, dette fremgår klart i forbindelse med budgivningen. Hvis du har det højeste bud på auktionen, men mindsteprisen ikke er opnået, vil Klaravik kontakte dig. Reservationspris anvendes, når sælgers firma vil have mulighed for at acceptere det højeste bud.

Nr. 6 Når du skal hente din vare?

Når du har betalt fakturaen der blev sendt til dig via e-mail, vil du modtage præcise oplysninger om, hvordan du skal gøre for at hente din vare. Forvent at det vil tage 1-2 hverdage, før du modtager din betalingsbekræftelse.

Det er vigtigt, at du kontakter sælger og/eller Klaravik i forvejen for at arrangere afhentning. Hvis du ikke har ringet i forvejen, er der en chance for du kan ikke få adgang til dine ting, når du kommer.

Nr. 7 Betaling

Alle betalinger sker via faktura og Klaravik skal have modtaget din betaling, før du kan afhente din vare.

Nr. 8 Fragt

De produkter du finder på Klaravik sælges på vegne af landets største byggefirmaer og kommuner. Klaravik har ikke noget lager. Dvs. at dine varer skal hentes hos sælger.

Flere af Klaraviks kunder er i stand til at bidrage til at gøre en levering mod et ekstra gebyr. Andre kunder har ringe kapacitet til at hjælpe med fragt booking.

På hver auktion, vil du finde fane oplysninger, hvis det er muligt at få hjælp med forsendelse, reservation eller ikke for det aktuelle objekt.

Vi tilbyder dig trygge samarbejdspartnere i alle led

Handl trygt og sikkert

PayEx er et autoriseret finansieringsfirma som først og fremmest arbejder med outsourcing af betalingsprocesser. PayEx håndterer Klaravik Netauktions fakturaer og betalinger.