Pimp din lastbil og skab dit drømmekøretøj!

 

 

Vind lastbil-gadgets til en værdi af 90 000 kroner!

Har du en lastbil, der bare står og fylder? Benyt lejligheden til at sælge den nu og få chancen for at pimpe en lastbil for helt op til 90 000 kroner. Vi giver nu en heldig vinder mulighed for at realisere sin makeover-drøm og skabe en lastbil, der i den grad skiller sig ud på vejene.

Det er nemt at deltage i konkurrencen. Det eneste, du skal gøre, er at sætte mindst én lastbil på Klaraviks auktion i perioden 25. marts-8. maj. Derefter trækker vi en vinder, som får et gavekort til FL-Buur Design til en værdi af 90 000 kroner (hvoraf de 60.000 kroner er øremærket polstring). Vinderen af gavekortet skal kunne afsætte tid til at få pimpet sin lastbil hos FL-Buur Design senest d. 31. december 2024.

Udfyld formularen og sæt din lastbil på auktion i dag!

FL-Buur Design - gadgets til lastbilelskere

At designe en lastbil uden den rette viden og det rette udstyr. Det er ikke nemt. Heldigvis kan FL-Buur Design guide vinderen af konkurrencen gennem deres brede udvalg af produkter. Med 35 års erfaring i branchen har de indtaget en oplagt plads som specialister i gadgets til lastbiler. Her finder du alt, hvad du har brug for til at skabe den helt store lastbil.